Katalog

Betyg och recension(er) :
Hårvård

Genomsnitt: 1 / 5
Baserat på 1 betyg

Hårvård

Hårvård

Nedan finner du ett stort antal hårvårdsprodukter för män och för olika behov. Du hittar bland annat schampon, djuprengörande schampon, schampon mot mjäll och klåda i hårbotten, balsam, leave in conditioner, schampon mot...

Rutnät
Lista
 • På REA!

  Cicamed Scalp Treatment

  Innehåller det patenterade vitamin-peptidkomplexet ProcapilTM som bekämpar huvudorsaken till håravfall: dålig blodcirkulation,förtvining av hårsäckar och åldrandet av hårsäckar.
 • På REA!

  Recipe for Men Beard Elixir

  Recipe for Men Beard Elixir är en skäggolja som hjälper till att få ett välvårdat skägg och som samtidigt minimerar rödhet, klåda och motverkar skäggmjäll.
 • Anthony Invigorating Rush Hair & Body Wash

  Ett kombinerat schampo och duschkräm med en fantastisk doft som laddar upp kropp och själ.
 • Collistar Anti-Hair Loss Reinforcing Lotion På REA!

  Collistar Anti-Hair Loss Reinforcing Lotion

  Lotion mot håravfall med en hög koncentration av en patenterad sammansättning som stimulerar tillväxten i hårsäckarna och stärket håret och gör det mer motståndskraftigt.
 • Recipe for Men Anti-Dandruff Shampoo På REA!

  Recipe for Men Anti-Dandruff Shampoo

  Schampo som passar utmärkt för personer med mjällbildning och klåda i hårbotten.
 • Cicamed Conditioner På REA!

  Cicamed Conditioner

  Cicamed Conditioner är ett hårbalsam som innehåller naturliga extrakt med lugnande och fuktgivande egenskaper som stärker håret samt tillför naturlig lyster. Fri från skadliga sulfater.
 • Clubman mustaschvax

  Clubman mustaschvax

  Clubman Mustaschvax formar och håller din mustasch i skick. Clubman mustaschvax kan också användas på polisonger, skägg och ögonbryn. Detta mustaschvax är ofärgat och kan därför användas på alla skägg- och hårfärger.