Katalog

Tillverkare v
Betyg och recension(er) :
Torr hud

Genomsnitt: 2 / 5
Baserat på 1 betyg

Torr hud

Torr hud

Torr hud

Stramar din ansiktshud? Känns huden sträv och torr? Har din hud ett matt utseende? Om ja, då har du troligtvis torr hud. Bekymra dig ej. Här hittar du produkterna som ger din hud den fukt som den behöver.

Rutnät
Lista
 • På REA!

  REN Flash-Hydro Boost

  REN Flash-Hydro Boost är en avancerad fuktighetskräm för torr hy. Den återfuktar omedelbart, samt mjukgör torr hy. Den täpper inte igen porerna och innehåller inga petrokemiska ingredienser.
 • På REA!

  REN Evercalm™ Anti-Redness Serum

  Ett serum som bidrar till att ge känslig hud ett varaktigt ungdomligare utseende. Hjälper känslig hud att göra sig av med toxiner, motverkar effekterna från luftföroreningar och miljöangrepp och hjälper huden att bli mindre reaktiv. 
 • På REA!

  REN Ultra Moisture Day Cream

  REN Ultra Moisture Day Cream är en avancerad fuktighetskräm för torr hy. Den återfuktar omedelbart, samt mjukgör torr hy. Den täpper inte igen porerna och innehåller inga petrokemiska ingredienser.
 • REN Evercalm Global Protection day Cream

  REN Evercalm Global Protection day Cream är en fuktighetskräm som är framtagen för att varsamt återfukta och skydda känslig hy som har en tendens att bli irriterad och röd.
 • Cicamed intense repair facial oil På REA!

  Cicamed intense repair facial oil

  Oljeebehandling för dig med torr eller stressad hud. Denna hudvårdsprodukt innehåller endast organiskt och ekologiskt certifierade ingredienser och ingredienser av naturligt ursprung.
 • På REA!

  REN Rose O¹² Moisture Defence Oil

  Ett serum som ger omedelbar lyster och fukt till din hud. Den är lämplig för torr hud, mogen hud eller känslig hud som behöver mer fukt eller trött hud som behöver piggas upp och få mer liv och lyster.