Rss feed

Bloggkategorier

Visa alla

Betyg och recension(er) :
Cicamed

Genomsnitt: 4.5 / 5
Baserat på 3 betyg och 3 recension(er).
Cicamed

Cicamed hudvårdsprodukter organiska hudvård kombinerar det bästa från naturen med vetenskap. Resultatet är en aktiv och ekologisk hudvårdsserie för både kvinnor och män. Produkterna är helt fria från onödiga tillsatser och aktiva ingredienser från naturen ger omedelbara och långsiktiga resultat.

Cicamed hårvårdsprodukter är produkter för alla hårtyper som även motverkar håravfall. Produkterna bekämpar håravfall med Procapil som är ett patenterat vitaminrikt peptidextrakt. Produkterna innehåller inga skadliga kemikalier som rubbar hårväxtencykeln och skalpens balans. Produkterna skapar en optimal miljö för tillväxt med vitaminer, antioxidanter och naturliga extrakt.

Lista på alla produkter från varumärket Cicamed

Rutnät
Lista
 • På REA!

  Cicamed Scalp Treatment

  Innehåller det patenterade vitamin-peptidkomplexet ProcapilTM som bekämpar huvudorsaken till håravfall: dålig blodcirkulation,förtvining av hårsäckar och åldrandet av hårsäckar.
 • På REA!

  Cicamed 24h Cream Balance

  Cicamed 24h Cream Balance är en djupt återfuktande ansiktskräm som är speciellt utvecklad för känslig hud.
 • På REA!

  Cicamed face mist sensitive

  Cicamed face mist sensitive är en återfuktande mist speciellt för dig med känslig hy och som dessutom hjälper till att motverka hudrodnad
 • På REA!

  Cicamed necessär

  Vacker necessär med design av Ceannis.
 • På REA!

  Cicamed vanilla scrub microbeads

  Cicamed vanilla scrub microbeads är en djuprengörande peeling med små, fina frön från äkta vaniljstång och naturliga vaxkulor som stimulerar huden och skonsamt avlägsnar döda hudceller och orenheter.
 • Cicamed cleanser antioxidant På REA!

  Cicamed cleanser antioxidant

  Cicamed cleanser antioxidant är en mild och djuprengörande ansiktsrengöring som passar alla hudtyper. Denna rengöring innehåller endast organiskt och ekologiskt certifierade ingredienser och ingredienser av naturligt ursprung.
 • Cicamed Conditioner På REA!

  Cicamed Conditioner

  Cicamed Conditioner är ett hårbalsam som innehåller naturliga extrakt med lugnande och fuktgivande egenskaper som stärker håret samt tillför naturlig lyster. Fri från skadliga sulfater.