Rss feed

Bloggkategorier

Visa alla

Collistar

Collistar är Italiens största selektiva varumärke inom make-up och hudvård. Produkterna är mycket prisvärda och till yppersta kvalitet. Collistars men’s line är den bäst säljande serien för män i Italienska parfymerier.

Lista på alla produkter från varumärket Collistar

Rutnät
Lista
 • Collistar Anti-Hair Loss Reinforcing Lotion På REA!

  Collistar Anti-Hair Loss Reinforcing Lotion

  Lotion mot håravfall med en hög koncentration av en patenterad sammansättning som stimulerar tillväxten i hårsäckarna och stärket håret och gör det mer motståndskraftigt.
 • Collistar men’s line Sensitive Skins After-Shave På REA!

  Collistar men’s line Sensitive Skins After-Shave

  Väldigt mild och alkoholfri aftershave som är anpassad för väldigt känslig hy som lätt blir irriterad efter rakningen. Den lugnar huden och minskar rodnader efter rakning.
 • Collistar men’s line Daily Matte-Finish Moisturizer

  Collistar men’s line Daily Matte-Finish...

  Collistar men’s line Daily Matte-Finish Moisturizer är en extremt lätt fuktighetskräm som tas upp av huden direkt. Den ger ansiktet ett matt utseende, reglerar produktionen av sebum och tillför fukt utan att huden känns fet efteråt. För blandhy och fet hy.
  300,00kr
  Lägg i varukorg
 • Collistar men’s line Anti-Wrinkle Eye Contour Cream

  Collistar men’s line Anti-Wrinkle Eye...

  Collistar men’s line Anti-Wrinkle Eye Contour Cream förebygger och reducerar rynkor, påsar och mörka ringar under ögonen. Lämpar sig väl för känsliga ögon samt linsbärare.
 • Recipe for Men Ultra Sensitive Shaving Foam

  Collistar men’s line Shaving Foam...

  Ett rakskum speciellt lämplig för känslig hy som lätt blir rödflammig, men även lämplig för övriga hudtyper. Rakskummet ger en effektiv vård inför rakningen.