Rss feed

Bloggkategorier

Visa alla

Betyg och recension(er) :
Astra

Genomsnitt: 5 / 5
Baserat på 2 betyg och 2 recension(er).
Astra

Astra tillverkar klassiska dubbeleggade rakblad för våtrakningsfantaster världen över. Astra kommer ursprungligen från Tjeckien men köptes 1996 upp av Gillette. I samband med detta så flyttades produktionen av astra rakblad från Tjeckien till Ryssland. Efter att Gillette gick samman med Procter&Gamble under 2005 så tillhör nu Astra Procter&Gamble. Astra rakblad som du kan köpa på lash.se tillverkas i gillettes fabrik i Ryssland. Astra rakblad är kända för sin skärpa, sin mjukhet och sina hållbarhet. Astras rakblad är ofta en favorit hos våtrakare världen över genom att rakbladen ger ett mycket bra värde för pengarna. Astra rakblad anses vara en av de vassare dubbeleggade rakbladen.

Lista på alla produkter från varumärket Astra

Rutnät
Lista
  • 00st Astra Superior Platinum dubbeleggade rakblad 5st

    100st Astra Superior Platinum dubbeleggade...

    Prisvärda och högklassiska rakblad tillverkade av rostfritt stål med överdrag av platinium. Det är vassa rakblad som dessutom räcker relativt länge och till ett oslagbart pris. Förpackning om 100st blad.
  • Astra Superior Platinum dubbeleggade rakblad 5st

    Astra Superior Platinum dubbeleggade rakblad 5st

    Prisvärda och högklassiska rakblad tillverkade av rostfritt stål. Det är vassa rakblad som dessutom räcker relativt länge och till ett oslagbart pris. Förpackning om 5st blad.