Rss feed

Bloggkategorier

Visa alla

Betyg och recension(er) :
Dr Brandt

Genomsnitt: 4.5 / 5
Baserat på 4 betyg och 3 recension(er).
Dr Brandt

Nu kan du ta doktorn med dig hem med Dr. Brandt Skincare. Bakom serien står Dr. Fredric Brandt, en av USA’s ledande hudvårdsexperter och författare till hudvårdsbibeln Ageless. Dr. Brandts serie med hudvårdsprodukter är en förlängning av Dr. Brandts dermatologiska forskning. "Genom att kombinera avancerade transportsystem med kraften i vitaminer och botaniska extrakt har vi skapat en hudvårdsserie som flyttar oss ett steg närmare förverkligandet av drömmen om ålderslös hud”, säger Dr. Fredric Brandt. Dr. Brandt ligger bakom en mängd genombrott inom dermatologisk forskning och sitter i styrelserna för The American Board of Internal Medicine och The American Board of Dermatology. I hudvårdsserien ingår totalt ett 40-tal produkter för alla hudtyper och behov.

Lista på alla produkter från varumärket Dr Brandt

Rutnät
Lista
 • På REA!

  Dr Brandt Laser FX Perfect Serum

  Dr Brandt Laser FX Perfect Serum hjälper till att reducera synbarheten av fina linjer och rynkor, samtidigt som det återfuktar och jämnar ut för en mer ungdomlig, fräsch look!
  316,00kr
  Lägg i varukorg
 • Dr Brandt dr.brandt® UV SPF 30 face tinted På REA!

  Dr Brandt dr.brandt® UV SPF 30 face tinted

  Ett av marknadens med avancerade solskydd, direkt från dr. brandts klinik i Miami. Dr. Brandts olje- och kladdfria “dry touch-teknologi” gör att produkten absorberas snabbt samtidigt som den håller huden silkeslen hela dagen. Detta solksydd ger dessutom en hälsosam lyster till din hud.
 • Dr Brandt dr.brandt® UV SPF 30 På REA!

  Dr Brandt dr.brandt® UV SPF 30

  Skydda huden mot solens skadliga strålar med Dr. Brandts nya avancerade solskyddsprodukter. Formuleringarna är utvecklade på Dr. Brandts klinik i Miami och ger ett mycket pålitligt skydd mot UVA/UVB och miljöangrepp. 
 • Dr brandt pores no more anti-aging mattifying lotion™ På REA!

  Dr brandt pores no more anti-aging mattifying...

  En återfuktande anti-aging-kräm för blandhy och fet hy