Katalog

Kategorier v
Tillverkare v

Solskydd & Aftersun

Solskydd & Aftersun

Här hittar du olika skönhetsprodukter med solskyddsfaktor (SPF) för att skydda dig mot mot solens skadliga strålning. Här kan du köpa en fuktighetskräm med solskyddsfaktor som återfuktar din samtidigt som den skyddar din...

Rutnät
Lista
 • Dr Brandt dr.brandt® UV SPF 30 face tinted På REA!

  Dr Brandt dr.brandt® UV SPF 30 face tinted

  Ett av marknadens med avancerade solskydd, direkt från dr. brandts klinik i Miami. Dr. Brandts olje- och kladdfria “dry touch-teknologi” gör att produkten absorberas snabbt samtidigt som den håller huden silkeslen hela dagen. Detta solksydd ger dessutom en hälsosam lyster till din hud.
 • Dr Brandt dr.brandt® UV SPF 30 På REA!

  Dr Brandt dr.brandt® UV SPF 30

  Skydda huden mot solens skadliga strålar med Dr. Brandts nya avancerade solskyddsprodukter. Formuleringarna är utvecklade på Dr. Brandts klinik i Miami och ger ett mycket pålitligt skydd mot UVA/UVB och miljöangrepp. 
 • På REA!

  REN Moroccan Rose Otto Body Lotion

  REN Moroccan Rose Otto Body Lotion  är en djupfuktande kroppslotion som absorberas snabbt. Den är lämplig för alla hudtyper och har en fräsch doft av rosor
 • På REA!

  REN Neroli and Grapefruit Body Cream

  REN Neroli and Grapefruit Body Cream är en djupfuktande kroppslotion som absorberas snabbt. Den är lämplig för alla hudtyper.