Köpvillkor

Alla priser på lash.se är inklusive moms. Kunder utanför EU betalar ingen moms. Vi reserverar oss för eventuella momshöjningar och andra faktorer utanför vår kontroll som kan påverka priset. Alla erbjudanden gäller så länge lagret räcker. Vi reserverar oss för eventuella felskrivningar på denna webbsida. Vi kan inte heller garantera att alla bilder exakt återger produkternas verkliga färger.

 Om du är under 18 år måste du ha målsmans tillstånd att beställa från oss. Vi levererar över hela världen. Observera att vi endast kan leverera beställningar utanför Sverige mot kortbetalning eller förskottsbetalning.Personuppgifter


Vid beställning på lash.se måste du som kund uppge namn, adress och epostadress. Genom att lägga en beställning godkänner du att Lash.se inör dessa personuppgifter i sitt kundregister. Inget medlemsskap behövs för att handla på lash.se. I samband med beställning måste du ta del av och godkänna lash.se:s köpvillkor. Lash.se förbinder sig att inte förmedla, sälja eller på annat sätt vidarebefodra vårt kundregister till parter utom bolagets sfär. Lash.se behandlar personuppgifterna enligt Personuppgiftslagen. Du hittar information om Personuppgiftslagen på denna länk: http://www.pul.nu/lagtext.html Du har rätt att ta del av de personuppgifter som finns registrerade om dig. Du har rätt att begära att dina personuppgifter hos lash.se raderas eller ändras om du anser det vara nödvändigt.

 


Leveransvillkor


Vid leverans från lash.se till dig ligger ansvaret på produkten på lash.se. Vid leverans från dig till lash.se ligger ansvaret på produkten på dig som kund.

 

Leverans inom Sverige
Leveranser inom Sverige skickas med posten. Leveranstiden är normalt 1-3 arbetsdagar. Lash.se tillämpar enhetsfrakt och du betalar endast 29kr i fraktavgift oavsett hur många varor du beställer. 

Leverans inom Europa
Leveranser till övriga Europa skickas med posten och leveranstiden är ca 5-7 dagar. Fraktkostnaden är 79kr.


Leverans utanför Europa
Leveranser till utanför Europa skickas med posten och leveranstiden är ca 7-14 dagar. Fraktkostnaden är 99kr.


Restnoterade varor
Om en vara har tagit slut i lager och måste skickas efter från leverantören blir leveranstiden längre. I detta fall förbinder sig lash.se att ta kontakt med dig via epost eller telefon och du har möjlighet att annullera hela eller delar av beställningen. Leverans av flera produkter kan ske på flera försändelser, inga extra avgifter tillkommer för detta.Betalning


Du kan välja mellan följande betalsätt:

 

Kortbetalning

Lash.se erbjuder säkra kortbetalningar i realtid via Epay och med Euroline som kortinlösande bank. Du kan betala med Visa, Mastercard, American Express, Diners, JCB, Delta/Visa Debit och Visa Electron. Överföringen är krypterad och lash.se lagrar inga kortnummer utan all korthantering sköts av Epay. Inga extra avgifter tillkommer detta betalsätt.

 

 

 

Förskottsbetalning

Vid förskottsbetalning betalar du in ordersumman på vårt plusgirokonto. Du får information angående tillvägagångssättet för betalningen i kassan och via epost. Din beställning skickas så snart vi har fått in din betalning. Din beställning ligger aktiv i 7 dagar, betalningen skall vara oss tillhanda inom 7 dagar från beställningstillfället, i annat fall makuleras din beställning. OBS! Att det tar 1-2 bankdagar innan inbetalningen registreras. Leveranstiden beräknas från den dag vi har mottagit betalningen. Det tillkommer inga extra avgifter när du väljer att göra en förskottsbetalning.

Direktbetalning med Internetbank

Du betalar direkt genom din Internetbank. Bankerna som stöds är:

Nordea. Betalningen hanteras via Moneybookers eller Payson.

Handelsbanken. Betalningen hanteras via Payson.

Swedbank. Betalningen hanteras via Payson.

SEB. Betalningen hanteras via Payson.

Inga extra avgifter tillkommer när du väljer att betala med din Internetbank.

 

 


Reklamationer & Ångerrätt


Ångerrätt

Du har rätt att ångra ditt köp inom 30 dagar efter att du har mottagit varan. Du har rätt att undersöka varan som du har köpt. Men för att kunna ångra köpet måste den vara i så kallat väsentligt oförändrat skick. För att ångra ett köp så kontaktar du lash.se:s kundtjänst på info@lash.se innan du returnerar. Du har också möjlighet att skapa ett returärende direkt från ditt konto om du har ett konto hos lash.se. Du står för returfrakten vid retur till oss och ansvarar att returen kommer fram. Vid retur krediteras inte dina utlägg för frakten tillbaka till oss, eller eventuell påminnelseavgift eller inkassoavgift som påförts på grund av utebliven fakturabetalning. Däremot återbetalar vi alla kostnader som du har lagt ut vid köptillfället, med eventuellt avdrag för påminnelseavgift och eller inkassoavgift.

 

Reklamation

Vid reklamation kontaktar du enklast vår kundtjänst på info@lash.se. Lash.se tillämpar konsumentköplagen vid hantering av reklamationer. För att läsa om vilka regler som gäller för denna lag, gå till Konsumentverkets webbsida www.konsumentverket.se En produkt kan endast reklameras vid fabrikationsfel, felexpediering eller att fel uppgifter om varan har uppgetts. Du meddelar oss att du inte godtar varan och ange också på vilket sätt du anser att varan är felaktig. En reklamation måste ske inom skälig tid. 

Vi skickar om möjligt en ny, felfri vara till dig. Kan felet inte avhjälpas kommer återbetalning att ske. Vid reklamation betalar du själv kostnaden för retur till vårt lager. När varan inspekterats av vår personal och felet konstaterats kommer vi att återbetala kostnaden för returfrakten. Du har också möjlighet att få en förbetald returförsändelse skickad till dig som du kan returnera varan eller varorna i. Vi återbetalar pengarna inom 10 dagar. Vi återbetalar inte eventuell påminnelseavgift eller inkassoavgift som påförts på grund av utebliven fakturabetalning .

 

Vid en eventuell tvist kommer vi att följa Allmänna reklamationsnämndens (ARN) rekommendationer.

 


Övrigt


Force Majeure

Händelser såsom krig, naturkatastrof, stridsåtgärder på arbetsmarknaden, myndighetsbeslut, uteblivna leveranser från underleverantörer, fördyrande omständigheter samt likvärdiga händelser utanför vår kontroll, vilken ej kunnat förutses, skall hänföras till force majeure, vilket innebär att lash.se befrias från sina förpliktelser att fullgöra ingångna avtal.
 
Övrigt

Vi ev. slutförsäljning av vara eller missberäkning av antal lagervaror har lash.se rätt att häva köpet och återbetala ev. inbetalningar från kund. En dialog förs med dig som kund om hur detta på bästa sätt ska lösas då du som kund har möjligheten att välja en annan vara istället för att få din betalning tillbaka.
 
Skada
Lash.se svarar ej för skador som uppkommer vid användning av de varor vi förmedlar. Allergiker ombeds ta kontakt med Lash.se Kundtjänst för information om innehåll i en vara innan order läggs.

  


Kontakt


Har du några frågor eller funderingar kring våra villkor eller produkter är du välkommen att kontakta oss. Tveka inte att höra av dig till oss!

Lash.se
Regementsgatan 52C, lgh 3101
217 48 Malmö
Sverige
Organisationsnummer : 5567122329
Epost till kundservice: info@lash.se