Om lash.se

Lash.se lanserades redan 2002 som en butik med skönhetsprodukter och hygienprodukter för män, såsom rakprodukter, kroppsvårdsprodukter, hudvårdsprodukter för män, hårvårdsprodukter och senare också smycken för män. Lash.se blev därigenom den första butiken i sitt slag i Sverige med produkter för enbart män.

Lash.se har genom åren alltid haft många kvinnliga kunder som antingen har köpt presenter till en kille eller som har köpt skönhetsprodukter till sig själva. Därför valde vi att under sommaren 2011 utvidga vår shop med en avdelning för kvinnor och vi kommer att kontinuerligt att utöka sortimentet med skönhetsprodukter för kvinnor. Lash.se är nu en skönhetsbutik som erbjuder skönhetsprodukter för dig. Vi vill att du skall hitta skönhetsprodukter som passar just dig.

Om företaget

Lash.se har varit igång sedan 2002 och ägs och drivs av ECStyle AB. ECstyle AB är ett svenskt företag med god likviditet som aldrig har haft några betalningsanmärkningar eller skuldsaldo hos kronofogdemyndigheten. Företaget har ej heller haft ärenden hos allmänna reklamationsnämnden. Vi gör alltid vårt bästa för att du som kund skall bli nöjd med oss och våra produkter. Vi betalar avgifter till läkemedelsverket och låter dem testa våra produkter så att du skall känna dig trygg att använda skönhetsprodukterna som vi saluför på lash.se. Lash.se är dessutom en certifierad trygg ehandel för att du som kund skall kunna känna dig trygg. Du hittar vår certifiering på följande länk: http://www.tryggehandel.se/butik/662


Kontaktuppgifter

Företagets juridiska namn är ECStyle AB.

Organisationsnummer: 5567122329.

Vi är momsregisterade och innehar F-skatt.

Adress:

Lash.se
Hjortronstigen 19
952 41 Kalix

Epostadress: info@lash.se