På lash.se handlar du säkert

 Hos lash.se handlar du säkert och du har flera säkra betalmetoder att välja mellan. Du behöver aldrig oroa dig för att handla på lash.se.

 Säkra kortköp

Hos lash.se handlar du säkert. Vi använder oss av danska epays tjänster när du handlar med betalkort eller kreditkort.

ePay är en av Nordens största leverantörer av betalningslösningar och har en av världens säkraste betalmetoder. Kommunikationen är krypterad  via SSL (Secure Socket Layer), vilket innebär att ingen obehörig kan se de uppgifter du lämnar om ditt kort. Lash.se har ej tillgång till dina kortuppgifter och inga uppgifter lagras på Internet, vilket innebär att varje gång som du handlar med ditt kort så måste du fylla i dina uppgifter på nytt. Vi anser att detta är det säkraste sättet att hantera kortuppgifter.

 Epay är PCI-certifierade. PCI står för Payment Card Industry Data Security Standard och är en standard för hantering av kortinformation framtagen av Visa och Mastercard. Även Diners Club, American Express, JCB och Discover har anslutit sig till standarden. Syftet med PCI är att höja säkerheten och därmed minimera risken för stöld av kortdata. Företag som hanterar, lagrar och eller överför kortinformation måste uppfylla PCI kraven.

 Övriga säkra betalmetoder

Om du inte vill handla med kort så har du ett flertal andra säkra betalmetoder att välja mellan:

  • Du kan handla mot faktura med 10 dagars betalvillkor. Då har du möjlighet att få hem varorna innan du betalar. Fakturorna hanteras av sveawebpay och skickas ut av Svea Ekonomi AB.

 

  • Du kan göra en direktbetalning med din Internetbank, för närvarande Nordea, Handelsbanken, Swedbank och SEB. Då får du logga in på din Internetbank och göra en direktbetalning. Du behöver då inte lämna ut några kortuppgifter. Direktbetalningen hanteras av Payson AB.

 

  • Du kan göra en förskottsbetalning då du för över betalningen till vårt konto. Det kan du göra via din Internetbank eller på ditt bankkontor.

 

Oavsett vilket betalsätt du väljer så handlar du säkert hos oss. Du behöver aldrig oroa dig att du inte skall få de varor som du har betalat för eller oroa dig över att lämna ut dina kortuppgifter.