Om bonuspoäng

När du skapar ett konto på lash.se så får du bonuspoäng på allt som du handlar för på lash.se. För varje krona som du handlar för så får du 1 bonuspoäng. Dina intjänade bonuspoäng kan du sedan konvertera till en rabattkupong som du kan använda för att handla för på lash.se. 
 
Konverteringsgraden är 0,05 vilket innebär att du om du handlar för 1000kr så får du 1000 bonuspoäng och dessa bonuspoäng kan du sedan omvandla till ett presentkort med ett värde på 50kr enligt formulan 1000 poäng x 0,05 = 50. Detta är lika med 5% rabatt på allt du handlar för på lash.se
 
På produktsidan så ser du hur många bonuspoäng som produkten ger dig. Om du redan har lagt produkter i din shoppingbag så ser du också hur många bonuspoäng som din shoppingbag ger dig när du köper innehållet i bagen. Du får dessutom ett meddelande i kassan om hur många bonuspoäng ditt köp är värt.

Om du sedan besöker ditt konto så du se dina intjänade bonuspoäng och också konvertera dem till en rabattkupong. Observera att din beställning måste ha aktiverats och skickats innan du blir tilldelad några bonuspoäng.